MEMBERS AREA

Claire Tull Studio12 Designs

Family Home, Ascot

The clients previously only used their living room reluctantly as it 'had no character or warmth'. Now they love it!

The ceiling has been remodelled and lighting designed to suit the space. Having good colour rendering has brought into focus the artwork, the shape and carving of the fireplace is now noticed.

Everyone loves using this room and in ways they would not have considered before such as relaxing after school or reading or enjoying time together as a family.

Every element in the room is special in its own right but its the combination that's so powerful.

Antique Louis chairs have been recovered to suit the scheme.

Antique Louis chairs have been recovered to suit the scheme.

The lighting is a key aspect of this room's success.

The lighting is a key aspect of this room's success.