MEMBERS AREA

Hannah Burton Horton & Co Ltd

Family Home Refurbishment

We were employed to work alongside the architect on the redesign of this five-bedroom detached house. We were briefed to create a well-designed yet functional family home.

Light, colour and originality were key for the fun-loving family, but with young children the home had to be practical: that meant washable loose covers in bright colours for the dining chairs; durable, wipe-clean fabrics for the sofas, and colourful, functional joinery.

In designing the downstairs cloakroom, we re-used quirky vintage tiles from an old fireplace.

Horton won the ‘Entertaining Space of the Year’ category at the 2014 Northern Design Awards for the Music Room design on this project.

2D6D2F70-E94B-4C8F-BFAF-B38A4062E412.jpeg
13D3A43D-008B-4749-8FF3-BA80CA56EFD8.jpeg
E8A4B2A5-CE9C-4EED-8B62-A8ECDDFD59A4.jpeg
A2045C77-93FA-41E0-B3ED-873E4C2A67DC.jpeg
63B7F4B4-283E-4C01-B1C8-B986D25E90FD.jpeg
DD6A2FE9-3FB2-464E-9CD0-DC029F93A21A.jpeg