MEMBERS AREA

Jenny Blanc Jenny Blanc

Country Lodge, Surrey

Jenny Blanc was asked to update the main ground floor living area of a large country lodge.  In the sitting room the client wanted two well-defined areas;  seating for gatherings of family and friends around the fireplace and a tranquil reading area.  This room was entirely refurbished including lighting, carpets and bespoke cabinetry.  The layout was improved to increase the seating and the whole linked with a restful contemporary colour palette of soft greys and moss greens.

www.jennyblanc.com

The new layout for the sitting room incorporates a family seating area and a quiet area for reading.

The new layout for the sitting room incorporates a family seating area and a quiet area for reading.

Curtains in a  beautiful printed linen with statement tiebacks frame the windows.

Curtains in a beautiful printed linen with statement tiebacks frame the windows.

Bespoke shelving unit

Bespoke shelving unit

The client wished to include two much-loved antique pieces in the redesigned room

The client wished to include two much-loved antique pieces in the redesigned room

View towards the fireplace with sofa table, lighting and sofa in grey crushed velvet.

View towards the fireplace with sofa table, lighting and sofa in grey crushed velvet.

Seating area for family and entertaining around the fireplace with bespoke shelving.

Seating area for family and entertaining around the fireplace with bespoke shelving.