MEMBERS AREA

John Beven Wilkinson Beven Design Ltd

Ski Chalet Courchevel 1850

Located in Courchevel 1850, Chalet Le Blanchot is a new build chalet comprising 6 bedrooms, living / dining area and basement spa with swimming pool. Wilkinson Beven Design had project involvement from the start using the architects proposed plans we optimised internal layouts and functions, before proposing furniture layout designing the lighting and electrical to suit. Our full design service included the design of all wall elevations and room spaces, providing concept ideas and full material specifications and producing working drawings detailing designs for the local contractors. Working in the French Alps has allowed us to work with various local teams and craftsmen, giving us the capability to advise our clients on the local contractors in achieving a high quality finish. We finished the chalet with full furniture and fabric selections with accessories, organising shipping and the placing of all goods leaving our client with a walk in finished product.

Guest Bedroom

Guest Bedroom

Bedroom

Bedroom

Master Bedroom

Master Bedroom

Master Bathroom

Master Bathroom

Dining Area

Dining Area

Living Area

Living Area