MEMBERS AREA

Kia Stanford Kia Designs

Mayfair Townhouse

Kia Designs completed a full refurbishment of this spacious 6 storey Mayfair townhouse, which had to satisfy the traditional tastes of the older generation, but also appeal to their 2 sons. Complimentary colour palettes throughout the house allowed the rooms to relate to each other, whilst textured pieces created subtle changes in mood and style. Decorative period features of the house were restored and their reinstatement returned a lot of character to the rooms. 

Key features added splashes of vibrant colour creating energy and warmth in the formal areas and muted, soft, tones in the bedrooms establish a haven of relaxing calm, world's away from the bustle of the street below. 


A combination of textures in this room create a cosy and welcoming space

A combination of textures in this room create a cosy and welcoming space

The more formal quarters highlight the client's impressive art collection

The more formal quarters highlight the client's impressive art collection

The client required the room to change vibe in the evening

The client required the room to change vibe in the evening

A generous bank of wedge wood clad storage

A generous bank of wedge wood clad storage

An informal and relaxing bedroom suite

An informal and relaxing bedroom suite

A bright and masculine bathroom in one of the private suites

A bright and masculine bathroom in one of the private suites