MEMBERS AREA

Koubou Interiors

NHS Main Reception and Subwait Areas, Surrey

The client had already commissioned Koubou Interiors to redesign their Outpatients Department and requested that we redesign the Main Reception to be in keeping with the Outpatients Department which was adjacent. The use of the aluminium surfaces on the columns and reception desk ‘tied’ the two areas together and the use of the wood effect flooring gave the illusion of space.

Wall graphics were used throughout the hospital as an inexpensive way to project a pleasing environment, we manipulated the images to suit our designs and to add a ‘quirkiness’ Areas that we designed included reception and sub wait areas such as paediatric and minors as well as staff rest areas, cubicles and relatives rooms.

Koubou Interiors - Frimley Hospital - 29.jpg
DSC_0458.JPG
FRIMLEY PARK_009.jpg
Koubou Interiors - Frimley Hospital - 34.jpg
Koubou Interiors - Frimley Hospital - 14.jpg
Koubou Interiors - Frimley Hospital - 01.jpg