MEMBERS AREA

Louise Holt Louise Holt Design

Georgian House Oxfordshire


When our clients bought the house it had been extended many times by previous owners which had resulted in an awkward internal layout. We worked with them on the new room layout of the property returning symmetry to the original rooms and balancing the older original side of the house with the addition of a contemporary glass extension.

With a brief to create a 'contemporary country' feel for the interior we selected colours and finishes for walls and floors to create a cohesive interior sympathetic to the period details of the older part of the property whilst enhancing the feeling of light and space within the new extension and basement.

ab_kiln_lane_LOW_RES_01.jpg
Kiln Lane-27.jpg
ab_kiln_lane_LOW_RES_09.jpg
ab_kiln_lane_LOW_RES_12.jpg
ab_kiln_lane_LOW_RES_14.jpg
ab_kiln_lane_LOW_RES_17.jpg