MEMBERS AREA

Matteo Bianchi Matteo Bianchi Studio

Location Location, Estate Agency Stoke Newington, London

The client who runs an independent estate agency, well known in the area, wished to update their office and evoke their personality and courage. The agency was a typical office space with little character and appeal. We put together a few concepts for the client and ‘A New Town in the Woods’ was the selected favourite. A canvas of cool greys, concrete and resin textures and earthy woods allowed for a punch of nature and bold colours to be thrown in.

The project was awarded ‘UK Best Office Interior’ in 2015 from The International Property Awards.

Location-front-view-W.jpg
Location-general-view-W.jpg
Location-DETAIL-lamp-view-W.jpg
Location-exteior-night-view-W.jpg
Location-desks-night-view-W.jpg
Location-desks-angle-view-W.jpg