MEMBERS AREA

Sarah Chambers Sarah Chambers Interiors

London family home

The brief for this recently completed project was to transform the basement area of the house into a more useable, cosy and family friendly space.  The new layout for the media room with a modular Minotti sofa transformed the space by making the seating area more compact.  Fabric panelling each side of the fireplace and sheer curtains further softened the space.

The study has a wow factor with dark walls and a patterned wallpapered ceiling contrasting with light furniture and plenty of art work.

In the hallway leading in to the media room custom cabinetry included a simple detail to frame the handles and a concealed coffee making area.

Media-room-with-panelling.jpg
Study.jpg
Custom-study-cabinetry-with-doors.jpg
Hallway cabinetry with doors closed

Hallway cabinetry with doors closed

Hallway cabinetry showing concealed coffee area

Hallway cabinetry showing concealed coffee area