MEMBERS AREA

Sean Cochrane Cochrane Design

CENTRAL LONDON OFFICE

This Central London Office is set in a stunning building on the historic Saville Row.  Initially the interior of the office did not do justice to the stunning exterior and the clients wanted a plush, luxurious and yet practical interior.

We sectioned off areas of the office creating defined zones which were practical for various different methods of working.  We also married up dark colours with lighter tones to create intrigue. The panelled walls are made from moulded concrete which were softened using delicate velvet accessories and cleverly designed lighting.

Central-London-Office-1.jpg
Central-London-Office-11.jpg
Central-London-Office-2.jpg
Central-London-Office-5.jpg
Central-London-Office-9.jpg
Central-London-Office-10.jpg