You are here:

Clifton Interiors project

North London Mews

This project exemplifies the rather classic notion and order of the Piano Nobile – perhaps not in the spectacular Palladian manner, but certainly benefiting from the primary living space being arranged on the first floor. This arrangement is founded on a carefully planned ground floor, offering accommodation form of three bedrooms, a family bathroom and a small courtyard garden.The new curving stair  snakes its way from ground to third floor and forms a particularly sculptural element in the open-plan landscape of the first-floor living room. The primary living space hosts  living, dining and kitchen facilities in an open-plan arrangement  under a dramatic vaulted ceiling. The second floor is the master bedroom suite with distinct bathing, sleeping and dressing zones and a rather unique Juliet balcony window overlooking the double-height volume of the living/dining space below.