You are here:

Clifton Interiors project

A Touch of Zen in Primrose Hill

Our client approached us to refurbish and remodel her home, in need of some TLC and an injection of brightness and light. The palette was intended to create a neutral back drop, with the introduction of blues and pinks to highlight the abstract art commissioned for the project. The materials selected were of organic texture, and in easy to live with colours.The wooden floors were lightened throughout, the existing kitchen painted and refurbished and a simple handrail added to the stairs where just a few of the seemingly subtle design elements that really served to transformed the space.It was a pleasure to create a special space for our client to practice yoga and meditation. We commissioned a special semi sheer and flowing, fabric painting to separate this sacred space from the office, and thus creating a truly adaptable area.