You are here:

Sturman & Co. Ltd project

Nearly New Family Home

Having seen the transformation of the same type of house we had designed next-door, our client approached Bess with a brief to come up with something completely different from their neighbour's new kitchen space. Before we began, this kitchen was outdated and in desperate need of a rethink.

As a mother of boys, our client specified a modern look with a grey-based colour scheme that we softened using cloudy pinks and rounded shapes, to create a corner of the kitchen for cocktails and coffees. And now Dad loves the room so much he wanted pink in the next room we designed. The family are happier than ever with their new contemporary kitchen.

And, if you're curious, check out this project too, to see how Bess treated the same but mirrored spaces in these two nearly-new-builds very differently. Our designs really are as individual as you are!